Appartement voor € 246.000

9 , 37216 Hinojo
Ref: 9
3 slaapkamers
2 badkamers
76m2 woonopp.
Bouwjaar: 2020

Omschrijving

Op dit prachtig golfterrein worden momenteel de appartementen 'Hinojo' gebouwd. PRIJZEN VANAF 246.000€ Alle appartementen hebben een panoramisch uitzicht op de groene omgeving en de Middellandse Zee. Deze fase besaat uit twee gebouwen met in totaal 50 luxe appartementen die beschikken over zuidgerichte ruime terrassen.
Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging.
Er zijn verschillende modellen van appartementen met 2 of 3 slaapkamers, penthouses met een groot privé solarium en appartementen op het gelijkvloers met ruime terrassen en privé tuinen.
De binnen en buiten leefruimte gaat naadloos in elkaar over en vormen op die manier aangename ruimtes.
De appartementen in de Hinojo verkaveling zijn luxueus en kregen een schitterend ontwerp om volop te genieten van het leven, zowel binnen als buiten, met een perfecte combinatie van design en functionaliteit.
Er is een gemeenschappelijk zwembad en tuinen exclusief voor de eigenaars van de appartementen in Hinojo. Een beach club met prachtig infinity zwembad en loungeruimte voor drankjes en maaltijden ligt vlakbij de zee en is toegankelijk voor de bewoners.
Las Colinas Golf ligt in het zuiden van de provincie Alicante, op slechts 4,5 kilometer van de Middellandse Zee. Dit gebied kenmerkt zich door het aangenaam groene aspect en het zeezicht vanop de hoger gelegen plaatsen. De luchthaven van Alicante is te bereiken in slechts 45 min. Oplevering voorzien april 2020

Terras 20 m²
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Zwembad ja
Prijs € 246.000,00
Aantal parkeerplaatsen 1
Zicht op zee ja
Instapklaar ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2020
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 76 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen

Panden in de buurt